Wie zijn wij?

Een doekenbieb, dat lijkt me nou handig dacht Severine Pourthie in mei 2014. Ze voegde daad bij het woord en de facebookgroep Doekenbieb Haarlem werd aangemaakt. Niet veel later volgden de eerste enthousiaste leden die belangeloos hun doeken en dragers beschikbaar stelden. Allemaal wilden ze graag andere ouders, pleegouders, opa’s & oma’s, gastouders, vrienden en familie op een laagdrempelige manier met dragen in aanraking laten komen. Dat het zo snel een succes zou kunnen worden had niemand gedacht.

IMG_2974

V.l.n.r. Ghanna Loot, Sarah van der Vliet en Severine Pourthie

Omdat je als 33-jarige vrouw met 3 kinderen niet alle tijd van de wereld hebt, zocht ze er nog mede beheerders bij. Dit werden de eveneens 33-jarige Ghanna Loot en Sarah van der Vliet, beide ook moeder van 3 kinderen Ghanna speelde ook al met het idee een doekenbieb te beginnen en kwam zo bij doekenbieb Haarlem terecht. Sarah was vanaf het begin af aan al achter de schermen bij de doekenbieb betrokken. Gedrieën hebben ze meer dan 18 jaar draagervaring, met verschillende dragers en doeken.

Samen met alle leden van de Doekenbieb Haarlem hopen we voor iedereen een geschikte drager of doek aan te kunnen bieden.